1. Milyen csomagoló tasakok vannak?

  Műanyag alapanyagból készülhet LDPE-HDPE vagy BOPP tasak.
  Lehet visszazárható vagy másnéven simítózáras a tasak. De egyszer lezárható, úgynevezett futártasak is elérhető kínálatunkban.
  Ha nagy méretben van rá szükség már zsáknak is szokták nevezni.
  Vannak papír tasakok, papír zsákok és papír táskák is – fülesek – főleg papír bevásárló táskaként ismertek.

 2. Celofán tasak van?

  IGEN, a BOPP tasak közismert neve a celofán tasak. Ez teljesen átlátszó, zörgős, vékony anyagú. Akkor ajánlott, ha a terméket szeretnénk a lehető legjobban megmutatni a vásárlónak, de közben védenénk is a szennyeződéstől más külső behatásoktól.

 3. Egyedi méretű műanyag csomagolótasakot szeretnék, mit kell tudnom róla?

  LDPE tasakot nagyon sokan használnak. Méretben és anyagvastagságban igen változatos termékkör. Egy kivétel van köztük, a visszazárható vagy simítózáras tasakok. Ezek inkább standard méretekben érhetőek el. De nagyobb mennyiség esetén egyedi kivitel is kérhető.
  Sima LDPE tasak igen kis 15 mikronos vastagságtól a 60-70 mikronig, de nagyobb zsákok vagy tömlők esetén még a 100-120 mikron is előfordul.
  Ez egy rugalmas anyag, amiből gyűjtőcsomagokat, egységcsomagokat szoktak kialakítani – védve a termék(ek)et a sérüléstől, dézsmálástól.
  Ha LDPE-be szeretnénk csomagolni és azt utána napfényes helyen tárolnánk, akkor szükséges UV álló adalék használata, mert az LDPE rosszul viselni a napfényt és bomlik! Ez nem jó se a terméknek, se a környezetnek.

 4. Egyedi méretű futártasakot lehet csináltatni?

  Természetesen van lehetőség egyedi méret, vagy akár egyedi nyomattal is kérni a futártasakot. Sőt már futártasak is készül újrahasznosított alapanyagból, így fenntartható megoldást is választhat!
  Egyedi méret vagy nyomat esetén keresse Kollégánkat!

 5. Jól látható csomagkísérő tasakot keresek! Van feliratos?

  Van több kivitel is a csomagkísérő tasakokból: A/4, A/5, A/6, A/7-es és francia boríték méretben is. Az átlátszót főleg akkor ajánljuk, ha címzett és feladó adatait is jól láthatóan ebbe a tasakba szeretnénk tenni.
  Ha figyelemfelhívó megoldást keres, piros színű változat, amin több nyelven vagy magyarul feliratozott (szállítólevél/számla).
  Sőt van már környezetbarát papír csomagkísérő tasak is! Zöld színű, több nyelvű felirattal.